Hitta leksak till födelsedag

Grannen har en unge som fyller år i helgen. Tänkte gå över med en present till den lille krabaten. Han är knappt 1 år så jag funderar på vad man ska skaffa för pryl. Ska kolla runt om det finns pedagogiska leksaker till 1-åringar, skulle kunna vara kul och lärorikt för barnet.

Helgen har varit lugn. Hann med att städa hela huset. Jag började med att spola av alla fönster med vattenslangen så att all skit försvann. Putsade fönstren med AJAX fönsterputs och en trasa. När jag kände mig klar med fönstren upptäcker jag att det fanns mycket fläckar kvar, det syntes extra tydligt eftersom solen sken.

När fönstren blev klara var det dags att våttorka alla ytor i huset med trasa och såpvatten. Därefter plockade jag fram dammsugaren och lät den göra en runda i alla rum.

Badrummens porslinytor rengjordes med allrengöringsmedel och pappersdukar. Putsade även speglarna i badrummet med fönsterputsmedel. Noterade att det var slut på toalettpapper så det behöver köpas in under veckan.

Städningen avslutades med ett pass i köket där jag diskade tallrikar och bestick.

Ska hinna iväg till affären innan den stänger idag och leta efter pedagogiska leksaker till 1 åringen jag nämnde tidigare. Om jag nu inte hittar detta får det bli en pekbok eller liknande. Alla småbarn älskar pekböcker. Brukar se en del pekböcker vid kassan på ICA.

Har en BMW 320 från 2011, kör den till jobbet varje dag. Tvättar den inte så ofta så tänkte att det kanske är dags att göra ren den inför våren. Bilen har blivit smutsig under vintern och ska köra iväg den till en biltvätt. Finns ett bra ställe nere i byn som tvättar bilar till ett rimligt pris. Har ett par fläckar i framsätet, ska kolla om de kan få bort dessa fläckar. Fläckarna är från en Marabou chokladkaka som jag tappade i bilsätet.

Kommentarer är stängda.