Hitta rätt elektriker

Jag tycker det är svårt att hitta hantverkare av olika slag. När man googlar får man ofta irrelevanta träffar och det är svårt att veta om just den hantverkaren man hittar är bra.

Kollar man på hitta eller eniro så är det också många otydliga träffar som gör att jag i alla fall undviker de sajterna.

När jag nyligen skulle ha tag i en elektriker hittade jag en fantastisk sida där man kan hitta elektriker över hela Sverige. Man kan också lämna omdömen och se vad andra skrivit om just den elektrikern du funderar på att anlita. Sajten där du hittar elektrikerna heter Energida.se.

Förutom att hitta elektriker så finns det telefonnummer och karta så att du kan se vart elektrikern håller till. Det finns också en direktlänk till företagets hemsida. Det finns också en beskrivning av vad just det företaget är bra på och vilka de vänder sig mot.

På Energida kan du dels söka efter elektriker eller gå in via olika län. Ren och klar design är en av fördelarna. Det finns inte en massa konstigheter på sajten utan det är klart och tydligt hur man ska bära sig åt för att hitta en elektriker på just den orten du bor.