Helhetslösning på larm, el och nätverksinstallationer

Efter många år som anställd har jag äntligen kommit fram till den situation att jag kan satsa på att starta upp en egen verksamhet. Har länge haft ögonen på en gammal lokal i rätt prisklass, men som med många gamla lokaler är allt väldigt omodernt och verkligen inte up-to date, framför allt vad det gällde elinstallationer både inom- och utomhus. I mitt arbete är det katastrof om man får problem eller bekymmer med elen.

Allt blir enklare med en leverantör för alla komponenter

Efter att pratat med några kollegor i samma bransch kokade det ner till ett antal saker vi känner är viktiga

• Elinstallation – Känner att det är viktigt med att all el är pålitlig så att allt alltid fungerar och kanske framförallt, att den är säker

• Nätverksinstallation – Alla enheter skall kunna kommunicera sinsemellan

• Larm – Som ett säkerhetsbälte, man hoppas att det aldrig kommer att komma till användning, men när det behövs är det ovärderligt

• Passersystem – Något jag nästan aldrig tänker på i vanliga fall, men så skönt att ha i sina lokaler. Rätt människor i rätt utrymmen.

• Lokala hantverkare – Som Boråsare tycker jag det är viktigt att försöka hålla jobben inom kommunen, så jag föredrar lokala hantverkare

Efter mer samtal och efterforskningar hittade jag en elinstallatör i Borås som täcker alla mina behov.

Kommentarer är stängda.