Pianobus 2

Jag har skaffat mig otroligt bra framförhållning i år och har redan börjat kolla på julklappar. Och jag satt häromdagen och filurade på vad min systerdotter skulle vilja ha i julklapp. Hon fick förra året en keyboard så varför inte en övningsbok som hon kan använda till pianot. Hitta detta Pianobus 2, tror jag kommer köpa både 1an och 2an så att hon har när hon avancerat på keyboarden.

Nostalgi

Jag minns att en kompis hade denna övningsbok för piano när vi var små och att jag fick testa att spela piano med hjälp av den. Just instrument har ju aldrig varit min grej men det är ju så galet imponerande när någon kan spela gitarr, piano eller varför inte trombon på ett otroligt sätt. Så detta Pianobus 1 och Pianobus 2 tror jag blir en bra julklapp till min systerdotter, en liten uppmuntran att spela keyboarden lite mer på allvar. Det var ju en del jullåtar på Pianobus 2 vilket känns mysigt, då kanske hon kan spela keyboarden på julafton nästa år som en liten uppvisning för oss.

Många låtar man känner igen

I Pianobus 2 fanns det massvis med låtar man känner igen, klassiker som ‘Den blomstertid nu kommer’, ‘Sankta Lucia’ men även ‘Love me tender’ och ‘My heart will go on’. Så jag tror även det kommer peppa henne att vilja lära sig keyboarden mer ordentligt för då ser hon ju vilka låtar hon hade kunnat lära sig att spela. För det kanske inte är jätteroligt att bara sitta med ackord utan att veta vad det är för låt och så, så jag beställer hem detta häfte och slår in det i fint jul presentpapper och lägger under granen för henne. Skönt att bocka av ännu en till julklapp! Toppen!

Kommentarer är stängda.