L.brador for the win!

Jag kan liksom inte få nog av att tala gott om L.brador, via lbrador.com som verkligen gett mig ett helt nytt perspektiv på komfort i mitt arbete. Jag jobbar på kontor och har äntligen fått en go soffa i mitt rum, tänker du då? Nej, nej. Det handlar mer om en skönare säkerhet. Hmm, är jag lastbilschaufför och fått säkerhetsbälte i ett mjukt material? Nej.

Nu kan vi nämligen uppleva en skönare säkerhet med L.Bradors nya kollektion av reflexplagg. Jag jobbar nämligen i byggbranschen och har i många år letat efter arbetskläder med både komfort och med de kvalitetskrav som jag kräver, och nu har jag äntligen hittat rätt.

Jobba med stil och Comfort

Inte nog med att lbrador.com, vad det känns som i alla fall, erbjuder typ det största sortimentet på arbetskläder på nätet så finns det hela tiden en baktanke med de olika materialvalen och designerna. Reflex behövs verkligen nu när vi jobbar på utsatta plaster i mörkret och med FlexiComb, som du just nu kan hitta på första sidan via lbrador.com, får du reflex som är både stretchig och följsam utifrån alla dina rörelser under en arbetsdag.

Det finns ett sortiment bestående av både herr- och damkläder, utifrån säsong och bransch och du kan enkelt beställa hem och testa i lugn och ro. Via lbrador.com kan du även ta del av en storleksguide som kan hjälpa dig gott på vägen när du ska ta reda på vilken storlek du ska beställa hem. Glöm heller inte att ta vara på kontaktsidan via lbrador.com om du har några som helst frågor för där får du verkligen hjälp om något skulle kännas oklart.

Att ha sköna arbetskläder med rätt krav utifrån dina förutsättningar borde vara lika självklart som att ha en soffa på kontoret eller ett bra säkerhetsbälte när du kör lastbil. Detta kan jag garantera att du får via lbrador.com J