Min bästa vän

Min allra bästa vän heter varken Erika eller Johan. Min bästa vän har jag själv döpt till Mr Amor. Mr Amor är ingen hund eller katt eller något annat levande väsen. Vem är då Mr Amor?

Mr Amor är min speciella vän i ensamma stunder. Han ger mig njutning som ingen annan kan och han ställer alltid upp närhelst jag behöver honom.

Klitorisvibrator

Mr Amor är helt enkelt min lilla behändiga klitorisvibrator. Oavsett om jag har ett fast förhållande eller inte så delar jag många intima stunder med min lilla vibrator.

En klitorisvibrator i det mindre formatet är det bästa jag någonsin köpt. Jag förvarar den i ett litet diskret fodral i handväskan. Då är den alltid till hands om jag behöver den. Oavsett om jag är ensam hemma, ute på stan, på jobbet eller på fest så har jag den med mig. Ibland faller lusten på helt plötsligt och det är bara att smita in på toa en stund för att tillfredsställa sig själv. Och gissa om det är eggande att använda Mr Amor bara en tunn vägg från arbetskamrater eller kunder på caféet.

Alla kvinnor borde ha en klitorisvibrator som sin bästa vän. Så mycket enklare än att behöva ragga upp en man för att få tillfredsställelse. Dessutom är den så mycket mer tillförlitlig än en man. Många män är helt värdelösa på sex och lämnar kvinnan otillfredsställd.

Och i det läget kan man bara få fram sin vibrator och stänga in sig på toa. Säg att du behöver snygga till dig efter sexet och gå sen iväg och se till att få en hejdundrande orgasm. Har du ett längre förhållande så kanske du vågar ta fram din vibrator och be mannen sköta denna och du inte lyckas få orgasm under älskogen. Det kan vara eggande för både dig och mannen.