Butiksbelysning är viktigt

När man har en butik är det väldigt viktigt att att ha en riktigt bra butiksbelysning, därför har jag kollat runt lite på internet för att komplettera min butik lite på denna fronten. Dels är det viktigt tycker jag att man har en bekväm belysning att jobba i, men det är också viktigt att kunderna kan se mina varor bra, men det ska samtidigt vara lite stämningsfullt. Jag belyser ju webshopar här på nätet och skriver lite vad jag tycker om dem då jag också sysslar lite med e-handel på egen hand, en extra kanal att sälja det har i min butik. Efter att ha kikat runt en hel del på nätet så få jag väldigt bra och prisvärd butiksbelysning hos Humanhabit.se, det lutar åt att jag gör min inköp där.

För övrigt så det ju jul snart och har verkligen letat runt efter några kul julklappar till mina nära och kära, det blir dock svårare för var år som går att hitta saker. Dom flesta har ju råd att köpa det dom vill ha idag och att vara kreativ är inte så lätt. Dock så kom jag på en roliga idé och det var att shoppa lite i utlandet och inte bara i svenska webshopar, en jag hittade hade pärlor och pyssel och där beställde jag en hel hög med små olika saker som blir kul presenter, kolla in här: perlen und schmuckteile i http://www.schmuckteile-shop.de.

Kommentarer är stängda.