Pappersprinsen ger klirr i kassan

Att skolklasser och föreningar vill hitta på saker är inte förvånade, i åratal har klasser åkt på olika sorters kollon, resor och äventyr. Problemet är att dessa kollon, resor och äventyr är inte gratis och det krävs en hel del kosing för att en klass på 20+ elever inklusive föräldrar och lärare ska kunna åka iväg. Det är därför som skolklasser behöver tjäna in egna pengar på något sätt.

Ett sätt att göra detta är genom att sälja attraktiva varor som många vill ha, exempelvis kakor. Ett företag som hjälper skolklasser och föreningar med att sälja är Pappersprinsen. Pappersprinsen låter elever sälja högkvalitativa julklappspapper. 

Att sälja julklappspapper såhär års kan låta märkligt, men julen kommer allt närmare och flera människor börjar redan nu med julklappar, innan julhysterin tar fart. Passa på innan affärerna börjar sälja sina julartiklar och ge er själva och er klass eller förening en härlig tidig julklapp i form av klirr i kassan. På så sätt är er klass redo och klara med all försäljning när alla andra bara börjar sin klassförsäljning. Att börja sälja julklappspapper nu gör också att ni har längre tid på er att tjäna in pengar. Det kan vara ytterst viktigt och kan vara det som avgör vilken typ av resa klassen kan göra.

Kommentarer är stängda.