Barnskor i present till systerdotter

 

Lyssnar på radioprogrammet Karlavagnen. Idag diskuteras det roliga situationer som uppstår i badrummet. En tjej hade blivit utelåst från sin bostad och fick komma in hos en granne. Dock blev grannens flickvän irriterad när han släppte in en tjej i bostaden. Den utelåsta tjejen fick vänta i badrummet medan pojk- och flickvän gnabbades utanför. Måste varit en upplevelse att skratta åt i efterhand. Det blev inte bättre att tjejen var lättklädd när hon blev utelåst.

På jobbet idag har vi haft möte om en planerad konferens i Skåne under våren. Vi ska medverka och presentera vår uppgradering av ett löneprogram som vi säljer till bolag på den svenska marknaden. Den nya uppdateringen gör det möjligt att arbeta smidigare i olika delsystem samt snabbare access till olika funktioner. Ska passa på att träffa en gammal kollega när jag besöker mässan.

Nu kom jag på att jag helt glömt min systerdotters födelsedag nästa vecka! Hade tänkt köpa ett par barnskor, ser att märket PAX har barnskor. Blir nog att jag försöker åka förbi en återförsäljare av PAX barnskor och köpa ett par snygga sneakers. Ska bara höra med min fru om vilken storlek skorna ska ha. Hon har bra koll på detta och snackar ofta med min syrra. Barnskor kan vara lite svåra att köpa, barnen växer ju så snabbt i skostorlek.

Behöver ju köpa egna dojor snart också, mina svarta finskor har en trasig sula och behöver bytas nu. Ser också att hälen på skon har börjat gå sönder. Mina finskor har hängt med i 4 år så det är klart godkänt. Nya skor kommer jag köpa på en skobutik inne i centrum. Där finns en bra skohandel med god service. Jag uppskattar butiker och går hellre dit än sitter hemma framför datorn och köper prylar.

Kommentarer är stängda.